Krullen knippen - Veel gestelde vragen

Je krullen laten knippen doe je bij Hairworx, dé krullensalon in Midden-Nederland!

Ben je op zoek naar een salon waar ze diverse krulkniptechnieken gebruiken? Dan ben je bij Hairworx aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in krullen knippen en doen dat middels de volgende kniptechnieken: CURLSYS® en DevaCut. Alles over deze kniptechnieken lees je hier: Krullen knippen bij Hairworx! Wil je graag een afspraak maken bij Hairworx, lees dan eerst even de veel gestelde vragen hieronder door!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik het beste een afspraak maken?
Een afspraak maken doe je hier! Je krijgt direct inzage in onze agenda en ziet precies wanneer wij tijd hebben om jouw haar Curlsys of Devacut te knippen.

Ik zie (op korte termijn) geen plek in de agenda klopt dat?
Zie je op korte termijn geen plek in onze agenda, dan zitten we helaas ook echt vol! We raden je aan om de agenda goed in de gaten te houden. Bij afzeggingen komen er opnieuw plekjes vrij, soms ook op korte termijn.

Hoe weet ik of  ik voor Curlsys of Devacut moet kiezen?
Geen stress, in de salon kijken we samen welke kniptechniek het meest geschikt is voor jouw krullen! 

Hoe moet ik met mijn haar komen?
Zorg ervoor dat je met droog en schoon haar (zonder stylingproducten) naar de salon komt. Eventueel een leave-in in het haar is geen probleem. Gebruik verder geen elastieken om knikken in het haar te voorkomen. 

Online afspraak afzeggen?
Als je online een afspraak hebt gemaakt kun je deze ook weer heel eenvoudig annuleren. In de bevestigingsmail van jouw afspraak staat een link waarmee je binnen enkele seconden de afspraak kunt annuleren. 
 

TOP