Krullen knippen bij Hairworx

Dé krullensalon in Midden-Nederland

Krullen zijn er in veel verschillende soorten. Of je nou een lichte slag in het haar hebt, een flinke bos krullen of kroeshaar. Al deze krullen verdienen de juiste verzorging en de juiste kniptechniek! Wanneer krullen niet op de juiste manier geknipt worden kun je te maken krijgen met ongevormde, futloze en pluizige krullen en dat wil je niet! Bij Hairworx, dé krullen kapper in Amersfoort, knippen wij jouw krullen op de juiste manier en geven we advies over de verzorging van jouw krullen. Voor de één is dat met de CURLSYS® kniptechniek, voor de ander de DevaCut kniptechniek. We adviseren jouw graag in onze salon welke techniek het beste bij jouw krullen past.

Waarom naar een krullen kapper?

Je krullen met de juiste krullentechniek laten knippen heeft een groot aantal voordelen:

• Je haar krijgt meer krullen
• Je haar krijgt meer volume
• Uitgezakte krullen worden weer mooi
• Minder pluizende krullen
• Geeft de krul in gepermanent haar een boost
• Ook geschikt voor steil haar om meer volume te creëren

Bij Hairworx werken we met de producten van ECRU New York. Op verzoek werken we ook volledig CG en maken we gebruik van Bouclème, DevaCurl, SheaMoisture en Curls en nog veel meer!

Curlsys

De Nederlandse kniptechniek om krullen te knippen

Heb je kroeshaar, een flinke bos krullen of een lichte slag met de CURLSYS® techniek zijn er zoveel variaties dat er voor elk type krul een oplossing is. Daarnaast kan steil haar ook geknipt worden met de CURLSYS® methode. Het haar zal dan meer volume krijgen en speelser vallen. Het is dus geschikt voor krullen knippen, maar ook voor steil haar! Hairworx is 1 van de 6 CURLSYS® Masterclass Salons in de regio Utrecht, dus bij ons ben je zeker op de juiste plek!

Wat is de Curlsys kniptechniek?

CURLSYS® is in 1995 bedacht door Brian Mclean. Met deze techniek knippen we, met een speciale schaar, bundels nat haar die van nature bij elkaar zitten apart af. De krullen krijgen daardoor de ruimte om natuurlijk op te krullen. Je haar wordt daardoor nog mooier en gaat minder snel pluizen. Er zijn 36 technieken die ervoor kunnen zorgen dat je haar er perfect uitziet. Zo is er voor elk haartype een perfecte oplossing!

Krullen knippen before after Hairworx curlsys

DevaCut

De Amerikaanse kniptechniek om krullen te knippen

Wil jij het beste voor jouw krullen? Dan is een kapper die gespecialiseerd is in het knippen van krullend haar een must! DevaCut is een kniptechniek waarbij het haar droog wordt geknipt. En om dit op de juiste manier te doen hebben onze kapsters een opleiding bij DevaCut in New York gevolgd. Onze kapsters mogen zich nu een DevaCut Advanced Stylist noemen!

Wat is de DevaCut kniptechniek?

DevaCut is ontstaan in 1994 in de salon Devachan in New York. In deze salon ontdekten ze dat het knippen van een natte krul soms na het opdrogen niet bij iedereen het gewenste resultaat gaf. In Devachan begonnen ze met het droog knippen van krullend haar en zo is de DevaCut kniptechniek ontstaan. Er wordt gekeken naar de natuurlijke haarstructuur, dikte en lengte, hoe het haar valt en hoe het opkrult. Het haar wordt krul voor krul geknipt waardoor je beter kunt zien hoe de natuurlijke valling van de krul is.

Krullen knippen before after Hairworx devacut

Let op: kom je voor de DevaCut kniptechniek, kom dan met schoon verzorgd haar (zonder producten) en zonder knikken van elastieken! Bij de DevaCut kniptechniek knippen wij de krul in natuurlijke staat.

De Curly Girl Methode

Volg jij de Curly Girl methode? Dan helpen we je graag. Op verzoek werken wij ook met producten van de merken Bouclème, DevaCurl, SheaMoisture, ECRU New York (Curl Perfect collectie), Curls en nog veel meer!

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via 033-4567903 of klik hier om een afspraak te maken! Lees voordat je een vraag stelt even onze veel gestelde vragen over krullen knippen door!

TOP